Vakschool 100% Gastvrij

Een project dat de horecasector voorbereidt op de toekomst door de integratie van robotisering en technologische innovaties. Met een focus op zowel technologische als menselijke ontwikkeling, helpt dit project horecaondernemers en hun medewerkers om succesvol samen te werken met nieuwe technologieën.

Vakschool 100% Gastvrij

Vakschool 100% Gastvrij is een innovatief project dat gericht is op het toekomstbestendig maken van de horecasector door de integratie van robotisering en technologische vooruitgang. Bij FrogFellows begrijpen we dat de introductie van nieuwe technologieën in de horeca zowel een technologische als een menselijke transitie is.

Binnen dit project ondersteunen wij horecaondernemers met programma’s en initiatieven die gericht zijn op het re- en upskillen van medewerkers. We helpen hen bestaande vaardigheden aan te vullen en nieuwe competenties te ontwikkelen, zodat ze effectief kunnen samenwerken met nieuwe technologieën.

Vakschool 100% Gastvrij biedt tal van voordelen voor de horecasector:

  • Efficiëntie in het werkproces: Door de inzet van robots worden werkprocessen gestroomlijnd.
  • Werkverlichting voor medewerkers: Robots nemen repetitieve taken over, waardoor medewerkers zich kunnen richten op persoonlijk contact met gasten.
  • Kostenbesparing door minder personeelsinzet: Door de efficiënte inzet van technologie kunnen kosten worden bespaard.
  • Verbeterde service en aandacht voor gasten: Medewerkers hebben meer tijd en energie om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Onze aanpak binnen Vakschool 100% Gastvrij zorgt ervoor dat niet alleen de technologie succesvol wordt geïmplementeerd, maar dat medewerkers zich ook comfortabel en bekwaam voelen in hun nieuwe rollen. Het project creëert een harmonieuze en efficiënte werkomgeving waarin mens en robot samen excelleren.

FrogFellows zet zich in voor een toekomst waarin technologie en menselijke touch hand in hand gaan, zodat de horecasector kan blijven groeien en bloeien. Vakschool 100% Gastvrij is een voorbeeld van hoe wij bijdragen aan een innovatieve en gastvrije toekomst, waarbij zowel ondernemers als hun medewerkers klaar zijn voor de uitdagingen van morgen.

Het is tijd om leren
te transformeren
om de
snel veranderende wereld
aan te kunnen.